Pinkster-cup 20 mei 2018

Boorsem Sport organiseert dit jaar opnieuw een recreatief en bovenal gezellig minivoetbaltornooi op gras (5 tegen 5). Dit tornooi gaat door op Pinksterzondag 20 mei 2018 op de terreinen van Boorsem Sport. De eerste wedstrijden starten omstreeks 11.00 uur, afhankelijk van het aantal ingeschreven ploegen.

Heb je interesse om samen met enkele vrienden mee te dingen naar de “Pinkster-cup”, schrijf je dan snel in!

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 50 per ploeg. Hiervan krijg je de dag zelf € 20 terug in de vorm van consumptiebonnen.

Mail de naam van je ploeg en je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en stort het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE47 7353 5912 2680 onder vermelding van de naam van je ploeg. De uiterste inschrijvingsdatum is 13 mei 2018!

Het tornooireglement en het definitieve wedstrijdschema worden in de week voor het tornooi naar de ploegverantwoordelijke gestuurd.

 

AED-toestel

Sinds kort is er op onze club een AED-toestel aanwezig. Dit is terug te vinden aan de zijkant van de kantine in een speciaal daartoe bestemde buitenkast. Deze kast bevat ook een alarm, gebruik het toestel dus enkel in geval van nood! 

Wat is een AED?

Een automatisch externe defibrillator of AED is een draagbaar toestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. De AED analyseert het hartritme van het slachtoffer en bepaalt automatisch of een stroomstoot het slachtoffer kan helpen.

Het AED-toestel geeft gesproken instructies. Het leidt de hulpverlener door de reanimatie tot professionele hulpverleners het van hem overnemen.

Hoe werkt het?

Een AED is heel eenvoudig te bedienen. Het toestel heeft twee knoppen: één om het toestel aan te zetten en een tweede om eventueel een elektrische schok toe te dienen.

Zodra de AED geactiveerd is, stuurt de adviesstem de hulpverlening. De eerste adviezen zijn altijd: ‘Alarmeer de hulpdiensten’ en ‘Ontbloot de borstkas van het slachtoffer’.

Lees meer

Webshop

Via onderstaande link komt u terecht op de webshop van Boorsem Sport, waar u diverse Patrick producten kan aanschaffen. U zal merken dat vaak zowel de rode als de zwarte versie van kledij beschikbaar is. De bedoeling is dat de spelers telkens de rode outfits aanschaffen, en de leden van de staf en bestuur de zwarte.

Aangaande de clubtrainingen:

Omdat er, zoals beloofd, een korting geldt van 50% op de clubtrainingen is het technisch niet mogelijk deze te bestellen via de webshop (aangezien deze ingesteld is op een korting van 20%, en dat niet voor 1 product specifiek gewijzigd kan worden).

De training bestelt u daarom door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin de gegevens (naam speler, adres) en de juiste maat. De mensen van GC Soccershop handelen dan deze bestelling verder af.

 

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN 

 

 

 

Voetbaldarts

Te huur: een REUZE VOETBALDARTS van maar liefst 4,5 meter hoog!

Een heel leuk en boeiend reuze game, geschikt voor alle leeftijden! Ideaal voor verjaardagsfeestjes, communies, buitenspeeldagen, verenigingsactiviteiten, enz.
Combineer voetballen en darts (‘vogelpik’) in één spel. Trap de ballen naar het dartsbord waar ze op het velcro blijven kleven en probeer hoge scores te halen.
Uren speelplezier gegarandeerd!

Huurprijs en verdere praktische info op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bestuur

Het dagelijks bestuur van de club is in handen van onderstaande personen. Wil u de club contacteren kan dit steeds via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Rudi Horrix voorzitter 0485 55 80 03
Frederik Houben GC / secretaris 0474 57 22 12
Frank Groot schatbewaarder 0468 13 55 46
Davy Ramaekers AVJO 0478 79 78 98
Armand Patteet jeugdvoorzitter 0498 86 40 60
Bojan Maesen TVJO 0498 65 47 13
Danny Briard bestuurslid 0479 33 17 13 
Dieter Pelgrims bestuurslid 0497 61 63 21
José Garcia-Vilar bestuurslid 0497 42 79 32

Meer artikelen...

  • 1
  • 2