Initiatiedagen april 2019

Boorsem Sport, een club in volle bloei, is op zoek naar nieuwe gemotiveerde voetballertjes! Alle meisjes en jongens van Boorsem, Kotem, Uikhoven en omstreken, geboren tussen 2006 en 2013, die kennis willen maken met een leuke teamsport in een gezellige en bloeiende club in de buurt, worden uitgenodigd op de initiatiedagen van onze jeugdwerking!


Donderdag 11 april & donderdag 18 april 2019

Leeftijdscategorie

Geboortejaar

Tijdstip

U6

2013-2014

17u30-18u30

U7

2012

18u00-19u00

U8

2011

18u00-19u00


Vrijdag 12 april & vrijdag 19 april 2019

Leeftijdscategorie

Geboortejaar

Tijdstip

U9

2010

18u00-19u00

U10

2009

17u30-18u30

U11

2008

18u00-19u00

U13 (enkel op 12/4)

2006-2007

18u00-19u30


Locatie:
Terreinen Boorsem Sport, Grotestraat 147b, Boorsem

We zorgen voor een heel leuke en sportieve kennismaking onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Uiteraard is deze initiatie volledig gratis!

Interesse? Geef dan voor 8 april even jullie aanwezigheid door aan onze jeugdwerking via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld ook naam & geboortedatum!

 

Boorsem Sport behaalt 2 sterren: volgend seizoen provinciaal jeugdvoetbal

De afgelopen weken en maanden nam Boorsem Sport opnieuw deel aan de driejaarlijkse Double PASS audit waarbij een externe en objectieve auditor de club en de jeugdwerking grondig doorlicht, in opdracht van Voetbal Vlaanderen. Zopas werd het resultaat bekendgemaakt: Boorsem Sport behaalt twee sterren, en daarmee de toelating om deel te nemen aan de provinciale jeugdcompetities.

Vandaag de dag wordt er, terecht, veel belang gehecht aan kwaliteit. Niet alleen ouders, maar ook trainers, sponsors en de overheid verlangen steeds meer van een club. Foot PASS staat al jarenlang garant voor kwaliteit in het jeugdvoetbal via analyses van de jeugdopleiding volgens het profiel dat het best bij de club past. Daarbij wordt de theorie getoetst aan de praktijk.

In de maanden december en januari werd er door de clubverantwoordelijken werk gemaakt van een lijvig auditdossier: honderden vragen moesten worden beantwoord over o.a. beleid, doelstellingen, communicatie, trainerkwalificaties, voetbalvisie, ondersteuning, infrastructuur, enz. Ook trainingen werden bekeken, wedstrijden bezocht en interviews afgenomen. Op basis van deze volledige analyse ontving de club een individueel rapport met de sterke en zwakke punten van de jeugdopleiding. Het eindresultaat was bijzonder gunstig: Boorsem Sport behaalde twee sterren, wat recht geeft op deelname aan de provinciale jeugdcompetities.

Als club zijn we zeer verheugd met dit resultaat. Deze twee sterren zijn een beloning voor jarenlang hard werken door de diverse betrokkenen. Met dit erkend internationaal kwaliteitslabel zetten we onze jeugdopleiding duidelijk op de Maaslandse kaart. Ons resultaat is gebaseerd op een objectieve kwaliteitsevaluatie waarbij alle aspecten van de jeugdwerking aan bod kwamen, zowel sportieve als meer organisatorische aspecten. Dat bewijst dus vooral dat we goed bezig zijn en dat onze visie en aanpak de juiste zijn.

Meer info over de modaliteiten voor het komende seizoen volgt in de loop van de komende weken!

 

Pinkster-cup 2019

Boorsem Sport organiseert dit jaar opnieuw een recreatief en bovenal gezellig minivoetbaltornooi op gras (5 tegen 5). Dit tornooi gaat door op Pinkstermaandag 10 juni 2019 op de terreinen van Boorsem Sport. De eerste wedstrijden starten omstreeks 12.00 uur, afhankelijk van het aantal ingeschreven ploegen.

Heb je interesse om samen met enkele vrienden mee te dingen naar de “Pinkster-cup”, schrijf je dan snel in!

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 50 per ploeg. Hiervan krijg je de dag zelf € 20 terug in de vorm van consumptiebonnen.

Vul onderstaand inschrijvingsformulier in en bezorg hem terug aan één van de bestuursleden van Boorsem Sport, samen met het inschrijvingsgeld. Je kan ook elektronisch inschrijven door de gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en het inschrijvingsgeld te storten op rekeningnummer BE47 7353 5912 2680 onder vermelding van de naam van je ploeg. De uiterste inschrijvingsdatum is 1 juni 2019!

Het tornooireglement en het definitieve wedstrijdschema worden in de week voor het tornooi naar de ploegverantwoordelijke gestuurd.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Komende wedstrijden

Via DEZE LINK vind je alle wedstrijden van de komende twee weken, met telkens ook het officiële aanvangsuur, het juiste adres van het terrein en de aangeduide scheidsrechter.